Tervezés

A koncepciótervezés azt jelenti, hogy a tervezés alapját az elérni kívánt cél határozza meg. Felmérjük, hogy milyenek a hely adottságai, környezete, milyen vevő, illetve vendégkört célzunk meg, milyen lesz az üzemeltetési forma, az étlap, és megvizsgálunk még sok hasonlóan fontos kérdést. Az ezekre adott válaszok, illetve a lehetőségeknek és követelményeknek megfelelően alakítjuk ki az alapkoncepciót. Tehát nem a gombhoz a kabátot, hanem pontosan fordítva...
 
A látványtervezés segít abban, hogy ügyfeleink a tervezőink által elképzelt formákat, tereket, színeket, berendezési tárgyakat, azaz az egész belső teret foto realisztikus, vagy akár animált film formában is megtekinthessék. A Formative Belsőépítészet szakemberei által készített 3D-s látványtervek alapján ügyfeleink pontos képet kaphatnak a létesítendő, hely kialakításáról, hangulatáról.
 
A szakági tervezésben részt vevő kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek, akik munkájuk folyamán a koncepciótervezéssel és a belsőépítészeti tervezéssel összehangoltan készítik el a kivitelezéshez és engedélyeztetéshez nélkülözhetetlen dokumentációkat. (építész, gépész, elektromos, ÁNTSZ, stb.) 
Formative belsőépítészet